Zásady ochrany osobních údajů

Firma Miroslav Šírer, IČO: 12243442 sídlem Kublov 12, PSČ: 267 41 (dále také „My“), jako správce osobních údajů, Vás jako uživatele webových stránek www.oknasirer.cz informuje o níže popsaném shromažďování osobních údajů a zásadách ochrany soukromí.


Dále v textu se dozvíte zejména:
1. Jaké Vaše osobní údaje budeme zpracovávat;
2. Za jakými účely a jakým způsobem budeme Vaše osobní údaje zpracovávat;
3. Komu mohou být Vaše osobní údaje předány;
4. Po jakou dobu budeme Vaše osobní údaje zpracovávat a
5. Jaká máte ve vztahu k ochraně Vašich osobních údajů práva.

V případě, že budete potřebovat kteroukoliv část textu vysvětlit, poradit anebo projednat další zpracování Vašich osobních údajů, můžete se na nás kdykoliv obrátit na e-mailové adrese info@oknasirer.cz.

Zpracování osobních údajů dětí


Naše webové stránky nejsou určeny pro děti mladší 16 let. Osobní údaje dětí mladších 16 let nezpracováváme.

Rozsah zpracování osobních údajů


Když nás kontaktujete prostřednictvím webových stránek, můžete být požádáni o vyplnění určitých údajů o sobě. Těmito údaji mohou být zejména:


a) Váš titul, jméno a příjmení,
c) adresa nebo sídlo,
d) identifikační číslo a daňové identifikační číslo,
e) telefonní číslo
f) e-mailová adresa
g) IP adresa
h)  Cookies
ch) Soubory protokolu

Cookies:


Při návštěvě našich stránek vám můžeme na váš počítač poslat jeden nebo více souborů tzv. "cookie" - jedná se o malý textový soubor obsahující řetězec alfanumerických znaků, který jednoznačně identifikuje váš prohlížeč.
Používáme dva typy cookies, trvalé a jednorázové.
Trvalý soubor "cookie" zůstává na pevném disku i po zavření prohlížeče. Trvalé soubory cookies mohou být použity vaším prohlížečem při další návštěvě našich stránek. Trvalé soubory cookies můžete odstranit (řiďte se prosím pokyny v nápovědě vašeho prohlížeče).
Jednorázové cookie soubory jsou dočasné a jsou smazány, jakmile zavřete prohlížeč.
Svůj prohlížeč můžete nastavit tak, aby žádné soubory cookies nepřijímal, nebo aby jejich přijetí indikoval. Některé funkce našich stránek nicméně nemusejí být plně funkční, pokud funkci "přijímat cookies" vypnete.


Soubory protokolu:


Váš prohlížeč automaticky hlásí našemu serveru některé informací při každém zobrazení webové stránky.
Při registraci na našich stránkách nebo při jejich prohlížení naše servery zaznamenávají určité informace, které váš webový prohlížeč odesílá při každé návštěvě webové stránky.
Tyto protokoly serveru (tzv. "log soubory") mohou obsahovat informace, jako je například váš webový požadavek, IP adresa, typ prohlížeče, jazyk prohlížeče, odkazující / výstupní stránky a URL, typ platformy, počet kliknutí, názvy domén, vstupní stránky, počet zhlédnutých stránek a pořadí těchto stránek, množství času stráveného na určitých stránkách, datum a čas vašeho požadavku a jeden nebo více souborů cookies, které mohou jednoznačně identifikovat váš prohlížeč.
Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.


Účel zpracování


Údaje, které nám poskytujete, používáme k tomu, abychom Vás kontaktovali zpět a poskytli Vám informace, o které jste nás požádali, nebo pro účely plnění našich povinností vůči Vám. Veškeré osobní údaje jsou zpracovány zákonným a transparentním způsobem a jsou vyžadovány pouze přiměřené, relevantní a nezbytné údaje ve vztahu k účelu zpracování.
Vaše jméno, příjmení a e-mailovou adresu můžeme vedle toho využít k tomu, abychom Vám zasílali obchodní sdělení, tj. abychom Vás informovali o událostech, publikacích nebo službách, které poskytujeme a které by Vás, podle našeho názoru, mohly zajímat. Poskytnutí osobních údajů pro účely plnění smlouvy a poskytnutí osobních údajů pro účely odpovědi na Vámi vznesené dotazy nebo Vámi požadované informace jsou naším smluvním požadavkem, a jejich neposkytnutí může být důsledkem neuzavření smlouvy nebo neposkytnutí odpovědi na Vámi vznesené dotazy.


Používáme cookies a log soubory za účelem:


1. zapamatování informací, které tak nebudete muset znovu zadávat při další návštěvě našich stránek;
2. poskytování přizpůsobeného obsahu a informací;
3. sledování našich marketingových kampaní;
4. sledování souhrnných ukazatelů, jako je celkový počet návštěvníků a provoz;
5. sledování vašich příspěvků, přihlášek a slevových kuponů, akcí a soutěží;
6. diagnózy a opravy technických problémů nahlášených našimi uživateli, které jsou spojeny s IP adresami pod kontrolou konkrétní webové společnosti nebo poskytovatele připojení;
7. k přístup k vašim informacím po vaší registraci a zakoupení produktů nebo služeb.
Vedle toho zpracování Vašich osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení můžete kdykoliv odmítnout a nebude to mít vliv na naše jiné vzájemné vztahy. Stačí nám zaslat e-mail s příslušnou žádostí na info@oknasirer.cz nebo jinou adresu, ze které jste od nás obdržel obchodní sdělení.

Kdo má k Vašim osobním údajům přístup


Vaše osobní údaje budeme jako správce zpracovávat My. Vaše osobní údaje můžeme za výše uvedenými účely předat našim subdodavatelům, aby pro nás provedli jejich zpracování. Osobní údaje mohou být předány:


1.1.1. externí účetní;
1.1.2. externí advokátní kanceláři;
1.1.3. zpracovatelům, kteří poskytují firmě serverové, webové, cloudové nebo IT služby, či kteří jsou jejími obchodními partnery;
1.1.4. dodavatelé materiálů, kteří se podílejí na plnění objednávek, výrobci skel, dodavatelé kování, dodavatelé dřeva a dřevěných polotovarů
1.1.5. úřady státní správy, pokud to vyžaduje zákon

 

Doba zpracování osobních údajů


Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu, po kterou Vám budeme poskytovat naše služby či plnit vzájemnou smlouvu, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností podle platných právních předpisů, jako jsou například zákon o účetnictví, zákon o archivnictví a evidenci nebo zákon o dani z přidané hodnoty.

Vaše práva plynoucí ze zpracování osobních údajů
Ve vztahu k námi prováděnému zpracování Vašich osobních údajů máte následující práva:


a) právo na přístup k osobním údajům;
b) právo na opravu;
c) právo na výmaz („právo být zapomenut“);
d) právo na omezení zpracování údajů;
e) právo vznést námitku proti zpracování; a
f) právo podat stížnost na zpracování osobních údajů.


Vaše práva jsou níže vysvětlena, abyste si dokázal/a udělat jasnější představu o jejich obsahu.


Všechna Vaše práva můžete uplatnit tak, že nás kontaktujete na e-mailové adrese info@oknasirer.cz.


Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).


Právo na přístup znamená, že si kdykoliv můžete požádat o naše potvrzení, zda osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho je budeme zpracovávat, zda máte právo na opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud jsme osobní údaje získali a zda dochází k na základě zpracování Vašich osobních údajů k automatickému rozhodování, včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak můžeme požadovat přiměřenou úhradu administrativních nákladů.


Právo na opravu znamená, že nás kdykoliv můžete požádat o opravu či doplnění Vašich osobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.


Právo na výmaz znamená, že musíme vymazat Vaše osobní údaje pokud (i) již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (ii) zpracování je protiprávní, (iii) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování, nebo (iv) nám to ukládá zákonná povinnost.


Právo na omezení zpracování znamená, že dokud nevyřešíme jakékoliv sporné otázky ohledně zpracování Vašich osobních údajů, musíme omezit zpracování Vašich osobních údajů tak, že tyto můžeme mít pouze uloženy a případně je můžeme použít z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků.


Právo vznést námitku znamená, že můžete vznést námitku proti zpracování Vašich osobních údajů, které zpracováváme pro účely přímého marketingu nebo z důvodu oprávněného zájmu. Pokud vznesete námitku proti zpracování pro účely přímého marketingu, nebudou již Vaše osobní údaje pro tyto účely zpracovávány.


Zabezpečení osobních údajů


Vynakládáme komerčně přiměřená fyzická, manažerská a technická opatření pro zachování integrity dat a zabezpečení vašich osobních údajů. Nemůžeme však zajistit nebo zaručit bezpečnost veškerých informací, které sdělujete naší společnosti, a činíte tak na vlastní nebezpečí. Jakmile jsme získali informace, které jste odeslali, vynaložíme obchodně přiměřené úsilí k zajištění bezpečnosti našich systémů. Uvědomte si však, prosím, že to není zárukou, že tyto informace nebudou přístupné, zveřejněny, změněny, nebo ztraceny v důsledku narušení některé z našich fyzických, technických, nebo manažerských bezpečnostních opatření.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou účinné od 25.5.2018



 
Miroslav Šírer - Výroba eurooken a dveří
  • Okna ze dřeva
  • Moderní lakovací robot
  • Dřevěné zimní zahrady pro posezení za chladných večerů
  • HS portály (Zdvižně posuvné dveře) a SKB (sklopně posuvné dveře).
  • Okna do historické zástavby, repliky oken.
  • Na míru vyráběné vchodové dveře ze dřeva.
  • Dřevěné lamelové nebo plné okenice, parapety a jiné doplňky.

Dřevěná okna

Eurookna s izolačním trojsklem. Hezká okna z přírodního materiálu, okna ze dřeva.

 

Dřevěná okna >>

Špaletová okna

Špaletová okna s izolačním dvojsklem. Tradiční špaletová a kastlová okna s nenapodobitelným vzhledem. 

 

Špaletová okna >>

Dveře

Vchodové dveře pro pasivní domy. Dřevo, poctivý materiál pro poctivé vchodové dveře.

 

Vchodové dveře >>

Příslušenství

Doplňky pro dřevěná okna a dveře, parapety, okenice atd. Kompletní nabídka se vším co je pro dřevěná okna a dveře potřeba.

 

Příslušenství >>

 

 

Fotogalerie

Zimní zahrady Kublov Historická špaletová okna HS portály Šírer Dřevěná okna a dveře v hotelu.

Hezká dřevěná okna. Eurookna. Dřevěná eurookna ve školce ve Zdicích. Řadový dům Beroun.

Reference od zákazníků

Jsem velice spokojena s kvalitou výrobků, provedením nátěrů, rychlostí realizace a dodržením termínů. Výborný je i poměr kvality a ceny oken. Kéž by bylo takových firem více. Další reference >>

13.6.2013                                           Monika Beranová

Zavřít X :
slide-out-01

tel:

+420 311 585 207

e-mail:

info@oknasirer.cz

Adresa:

Kublov 12, 267 41 Kublov, okr. Beroun